Menu Sluiten

Duurzame Energie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

Informatie over zonneboiler:

Er zijn twee hoofdtypen zonneboilers: passieve en actieve. Passieve systemen laten het water circuleren door zonnecollectoren, die het water verwarmen en naar de goed geisoleerde opslagtank sturen. In gematigde klimaten zijn direct actieve systemen nuttig omdat ze geen back up verwarmingssysteem nodig hebben. In koudere klimaten gebruiken passieve systemen een niet vriezende warmteoverdrachtsvloeistof om de opgeslagen vloeistof op te warmen.

De twee typen zonneboilers zijn het actieve indirecte circulatiesysteem en het passieve integrale collector opslagsysteem. Het eerste type wordt aanbevolen voor koudere klimaten, terwijl het tweede niet werkt bij vriezend weer. Bovendien zijn passieve integrale collector opslagsystemen niet efficient in gebied.

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over duurzame energie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Duurzame Energie

Duurzame energie | Zonnepanelen | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Duurzame energie

offerte aanvragen verklein je voetafdrukservice amp onderhoudrealisatiesover onspartnerscontact natuurpunt voor elke verkochte duurzame energieinstallatie zorgt linea trovata voor m nieuwe natuur in samenwerking met natuurpunt motiveert zijn leden om te investeren in duurzame energietechnieken. Linea trovata op zijn beurt investeert een deel van zijn winst in de aankoop van nieuwe natuur.voor elke verkochte duurzame energieinstallatie realiseert linea trovata m nieuwe natuurin samenwerking metnatuurpunt. Ondertussen hebben wij de natuuroppervlakte in vlaanderen al heel wat uitgebreid. Lees meer boerenbond boerenbond streeft als belangenorganisatie naar een levenskrachtige en duurzame land en tuinbouw duurzame energie gevraagd Samen met duizenden leden en sympathisanten bouwt de organisatie aan de toekomst van het platteland. Door de jarenlange ervaring en kennis van de specifieke landbouwbehoeften heeft linea trovata een sterk partners.

duurzame energie slim omgaan met energie energie wordt steeds schaarser reden te meer dus om duurzame energie te gebruiken en zo uw steentje bij te dragen aan een groenere planeet. Ook bij willems energie technieken zijn we begaan met het milieu. Zo volgen wij de nieuwste tendenzen op de voet om onze klanten steeds de meest duurzame systemen te kunnen bieden. Duurzame energie oftewel energie die onuitputbaar is kan worden opgewekt door natuurlijke energiebronnen te gebruiken. Zo kunt u bij willems in ham terecht voor zonneboilers warmtepompboilers en alle types warmtepompen die energie putten uit de lucht grond of water De vergoeding voor duurzame energie Bovendien gaan ook andere apparaten uit ons assortiment zoals een ventilatiesysteem d op een effici nte manier om met energie. Samen met de klant vertrekken wij steeds vanuit de behoefte om energie te besparen en zoeken we zo de energiezuinige installatie die bij .

Sterke info over Duurzame energie

diensten bordenbouw duurzame energie elektrotechnische installaties proactief onderhoud cases over evh waarom werken bij evh jobs contact portaal menu diensten bordenbouw duurzame energie elektrotechnische installaties proactief onderhoud cases over evh waarom werken bij evh jobs contact portaal home over evh diensten elektrotechnische installaties bordenbouw duurzame energie proactief onderhoud cases werken bij evh waarom werken bij evh jobs nieuws blog contact menu home over evh diensten elektrotechnische installaties bordenbouw duurzame energie proactief onderhoud cases werken bij evh waarom werken bij evh jobs nieuws blog contact portaal menu portaal diensten elektrotechniek van hecke biedt elektrotechnische oplossingen aan voor de industrie en kmo s. Van op maat gemaakte elektrotechnis.