Menu Sluiten

Oplossingen Zonnepanelen Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over oplossingen zonnepanelen antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Oplossingen Zonnepanelen Antwerpen

Duurzame energie | Dakwerken | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen zonnepanelen antwerpen

welkom bij spie belgium www.spie.com belgium nl belgium en belgique fr hoog contrast over markten afdelingen referenties mvo careers nieuws contact industry building systems services infrastructure services ics building systems services ldquobuilding systemsrdquo is de afdeling ldquobuildingrdquo van spie belgium. Nieuwbouw of renovatie volledige of gedeeltelijke opdracht grootschalige of kleinere werken multidisciplinaire of multitechnische aanpak enz. Wat uw aanvraag ook inhoudt spie is uw vertrouwenspartner voor de uitvoering van uw werken. Als beslissingnemer of investeerder in vastgoed zoekt u een partner die uw denkproces en toekomstvisie deelt. Door naadloze cooumlrdinatie met .

uw partner in innovatie over solvio team vacatures vacature dossierbeheerder vacature schadebeheerder beheer solutions verzekeringen nieuws contact nederlands franais over solvio team vacatures vacature dossierbeheerder vacature schadebeheerder beheer solutions verzekeringen nieuws contact nederlands franais waarvoor staat solvio missie en visie solvio verwijst naar het latijnse werkwoord solvere wat betekent oplossen ontcijferen ontwarren zoals in solutions eng oplossingen zonnepanelen antwerpen voor meer omzet fr. oplossing . Luisterend oor transparante communicatie en een klantgerichte service is een must. We behouden een persoonlijke aanpak en voorzien tegelijk een performant digitaal platform aan om het comfort van onze klanten te verhogen De toekomst over oplossingen zonnepanelen antwerpen Gebouw bescherming solvio group biedt uitgebreide bescherming voor gebouwen bedrijven appartementen of kantoren met aandacht voor de impact die ze hebben op elkaar en op hun omgeving. Continue lijn solvio group garandeert de continuteit in haar werking. We streven een voortrekkersrol na in het stroomlijnen en breed ondersteunen van samenwon.

Notie over Oplossingen zonnepanelen antwerpen

home over cogen wat we doen missie visie leden lidmaatschap bedrijvengids ledenlijst ledenpagina overleg wkkplatform werkgroep biowkk werkgroep gebouwen verslagen team over wkk wat is wkk uw project stappenplan haalbaarheid bedrijvengids beleid en regelgeving steunmechanismen regelgeving vergunningen netaansluiting toepassingen wkk per sector publicaties wkkwegwijzer wkkbarometer studies alle publicaties actueel kalender contact lid worden login ledenlijst home over cogen ledenlijst het ledenbestand van cogen is erg divers wkkeigenaars energiebedrijven constructeurs leveranciers studiebureaus onderzoeks en onderwijsinstellingen netbeheerders sectororganisaties naarmate de toepassingen voor wkk toenemen neemt ook de diversiteit van onze leden toe. Overweeg je zelf lid te worden neem dan een kijkje op onze lidmaatschapspagina premium leden callensvyncke callensvyncke helpt zijn klanten door het turnkey leveren van flexibele en duurzame oplossingen voo.