Menu Sluiten

Site Zonnepanelen Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over site zonnepanelen antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Site Zonnepanelen Antwerpen

Duurzame Energie | Dakwerken | Zonnepanelen | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site zonnepanelen antwerpen

franais nederlands class dropdownsuggestion vcloak city.zip city.label class dropdownsuggestion vcloak keyword.label zoeken bizbookgids vind de lijst met al onze professionals van a tot z niet gevonden wat u zocht wilt u profiteren van een overzicht van onze . Professionals ontdek alle diensten die in de bizbookgids zijn opgenomen site zonnepanelen antwerpen binnen uw budget Van voeding over welzijn en dieren tot bouw u kunt profiteren van duizenden adressen in heel belgi. Van brussel over antwerpen oostende en namen tot charleroi u krijgt de kans om uw hart op te halen. Elke dag voegt de bizbookgids nieuwe professionals toe. Bedrijven en freelancers bij u in de buurt die op u wachten. Als u vragen of opmerkingen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ande.

aanmelden bezoek client portal hit enter to search or esc to close expertises port logistics multipurpose terminals customs agent voor alle douanedocumenten warehousing fullservice in opslag forwarding expediteurs in hart en nieren intermodal betrouwbare lijndiensten agencies voor een vlotte turnaround shipping wekelijkse shortsea afvaarten services gekwalificeerde krachten locaties terminals tma terminal amsterdam hub met trimodale ontsluiting tma terminal velsen overslag zeeschepen in ijmond container stevedoring ijmuiden fullservice containerterminal tma terminal antwerpen logistieke custommade oplossingen hov harlingen toegangspoort tot noordnederland warehouses tma warehousing amsterdam fullservi.

Kennisgeving over Site zonnepanelen antwerpen

nl en fr de zoeken over aertssen driven by safety mvo projecten nieuws kranen materiaal jobs contact bouw amp infra kranen transport amp logistiek trading nieuws over aertssen finalist onderneming van het jaar onze aertssen group is genomineerd voor de titel onderneming van het jaar deze bekroning wordt voor de e keer uitgereikt door ey de tijd en bnp paribas aan een uniek bedrijf op basis van criteria zoals visie ondernemerschap internationalisatie en innovatie. We zijn dan ook bijzonder trots op deze prestigieuze nominatie het esf investeert in aertssen kranen onze medewerkers zijn goud waard. Daarom investeren we bij aertssen zoveel mogelijk in hun toekomst. Aertssen kranen startte onlangs opnieuw een opleidingsproject en investeert zo in zijn medewerkers belangstelling in de prijs van site zonnepanelen antwerpen Meer lezen aertssen infra neemt volledige aandelen bemalingsbedrijf g. Smeyers over aertssen group heeft via dochter aertssen infra de resterende aandelen van bronbemalingsbedrijf g. Smeyers overgenomen. De overname kadert in de strategie van aertssen infr.