Menu Sluiten

Zonnepanelen Provincie Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over zonnepanelen provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Zonnepanelen Provincie Antwerpen

Isolatie | Duurzame Energie | Dakwerken | Bouw | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zonnepanelen provincie antwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan google tag manager nl fr over ons nieuws agenda faq sectoren vacatures subsidies energiedata tenders login zoekveld zoeken toggle navigation elektriciteit amp aardgas energie besparen energie opwekken epc contact offerte aanvragen over ons nieuws agenda faq sectoren vacatures subsidies energiedata tenders login persbericht hove pakt gemeentelijk patrimonium strategisch aan voor klimaatdoelstellingen nieuws persbericht hove pakt gemeentelijk patrimonium strategisch aan voor klimaatdoelstellingen geschreven op door tine gemeente hove is een van de vlaamse gemeenten die het traject sure heeft gevolgd zonnepanelen provincie antwerpen voor meer omzet Het resultaat ervan is een vastgoedstrategie richting . De komende jaren wordt deze strategie in de praktijk omgezet. Sure staat voor su.

menu home ocs diensten offerte contact het onderhoud van kantoren in limburg door ocs ons poetsbedrijf reinigt kantoren in de regio limburg poetsbedrijf regio limburg ocs te meerhout grens limburg en antwerpen is reeds jaren specialist in het onderhoud en poetsen van kantoren. We werken over de volledige provincie limburg en alle grote steden zoals hasselt en genk. Onze verschillende werknemers komen uit de buurt van limburg waardoor we snel en efficint ons onderhoud kunnen uitvoeren in deze regio. Zoekt u een partner voor het onderhoud en de reiniging van uw kantoren in limburg contacteer vandaag nog de verantwoordelijke van ons poetsbedrijf naast het algemeen onderhoud van kantoren kunt u bij ons terecht voor onderhoud van food instal.

Interesse in Zonnepanelen provincie antwerpen

home huidige pagina diensten realisaties jobs contact dakwerken eric l eau nieuwbouw renovatie gevelbekleding herstellingen al dan niet door stormweer en onderhoud van uw dak na ruim jaar ervaring en boordevol ambitie werd dakwerken eric l eau opgestart in de lente van . Elk project is anders en vergt van ons een persoonlijk engagement dat de verwachtingen van onze klanten overtreft. We staan garant voor een persoonlijke uitvoering en opvolging van het project. Met uitgebreide kennis van zowel oude als nieuwe technieken conform de wetgeving wordt er gezorgd voor de beste oplossing omtrent de uitvoering van uw dak en gevelwerken. Onze aanpak wordt ten zeerste gewaardeerd door onze klanten die zich voornamelijk bevinden in de provincie antwerpen te ranst schilde schoten wommelgem s gravenwezel zoersel lier en aanpalende gemeentes. Indien gewenst gaan wij ook buiten de provincie antwerpen aan de slag bekijk onze keuze in zonnepanelen provincie antwerpen Neem gerust even onze referenties door. Wij komen graag ter plaatse om een kijkje te nemen en bespreken met u de realisatie van uw projec.