Menu Sluiten

Aanbeveling Zonnepanelen Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over aanbeveling zonnepanelen antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Aanbeveling Zonnepanelen Antwerpen

Duurzame Energie | Dakwerken | Renovatie | Zonnepanelen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling zonnepanelen antwerpen

maasveld houthalen belgi home over mij verwarming elektriciteit bedrijven blog contact home over mij verwarming elektriciteit bedrijven blog contact over mij timmers gastechniek pagetemplate pagetemplatefullwidth pagetemplatefullwidthphp page pageid qodequicklinks. Wpreviewcommentstemplate ajaxfade pagenotloaded qodegrid footerresponsiveadv hidetopbaronmobileheader qodecontentsidebarresponsive qodethemever. Qodethemetimmersgastechniek by createria.be qodeheaderingrid wpbjscomposer jscompver aanbeveling zonnepanelen antwerpen zijn vaak gezocht Vcresponsive over mij al jaar lever ik gegarandeerde topkwaliteit en zet ik vol overtuiging in op innovatie om steeds de best mogelijke dienstverlening te verzekeren voor het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie. Valeer timmersexpert in verwarming en elektriciteit na jaar gewerkt te hebben bij de duitse firma vaillant n van de grootste fabrikanten van gasketels in europa besliste ik jaar geleden mijn eigen zaak te beginnen. De kennis en ervaring die ik bij vaillant had opgebouwd zorgden ervoor dat ik meteen een voorloper wa.

gratis masterclass verwarmingsaudits getuigenissen blog over havacman is overheidsgeld voor zonneboilers goed besteed by walter van noten comments ooit was ik op cursus bij een zonneboilerfabrikant. De cursist naast mij net zoals ik door zijn werkgever gestuurd bleef me maar toefluisteren dat hij die zonneboiler een slechte investering vond. Ik was verliefd op die prachtige technologie. Ik was ervan overtuigd dat de zonneboiler een rol zou gaan spelen in de strijd tegen global warming . De kritiek van mijn medecursist leek me daarom niet constructief. Ook al verzekerde hij me dat hij met rationeel energieverbruik was begaan. Later toen ik rendabiliteitsberekeningen ging maken begon het me te dagen dat ik het inzicht van die man misschien had onderschat. De overheid is bereid tot bij te passen voor de installatie van een zonneboiler in een nieuwe of een bestaande woning. Het is evident dat thermische zonnepanelen energie besparen De toekomst over aanbeveling zonnepanelen antwerpen Ik heb alleen het gevoel dat er iets schort aan de prioriteiten in de globale strategie van de overheid voor.

Gegevens over Aanbeveling zonnepanelen antwerpen

.